PRIMOŠTEN ODVODNJA d.o.o.

Na području općine Primošten od 1.1.2014. godine djelatnost javne odvodnje obavlja Primošten odvodnja d.o.o.
Do tada je javna odvodnja bila u nadležnosti tvrtke Bucavac d.o.o. Tvrtka je osnovana od strane Općine Primošten s ciljem da se sustav odvodnje, njegovo funkcioniranje, održavanje i razvoj zadrži u okviru općine, odnosno njezinih žitelja.

PREDMET: IZRADA PROJEKTNE, STUDIJSKE I NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE ZA IZGRADNJU INFRASTRUKTURE ODVODNJE I PROČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE PRIMOŠTEN ZA SUFINANCIRANJE IZ EU FONDOVA

Poštovani,

temeljem članka 198. stavak 3. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ br. 120/16) Naručitelj provodi Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Naručitelj priprema provedbu otvorenog postupka javne nabave velike vrijednosti za nabavu izrade projektne i studijske dokumentacije s aplikacijskim paketom te dokumentacije o nabavi za prijavu projekta naziva „IZRADA PROJEKTNE, STUDIJSKE I NATJEČAJNE DOKUMENTACIJE ZA IZGRADNJU INFRASTRUKTURE ODVODNJE I PROČIŠĆAVANJA OTPADNIH VODA AGLOMERACIJE PRIMOŠTEN ZA SUFINANCIRANJE IZ EU FONDOVA“.

Sukladno odredbi članka 198. st. 1. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“ br. 120/16), u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim zahtjevima, pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti da najkasnije do 11.09.2018. godine dostave eventualne primjedbe i prijedloge na adresu elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Nakon navedenog datuma neće više biti moguće sudjelovanje u Savjetovanju. Naručitelj je stavio nacrt cjelokupne dokumentacije o nabavi na prethodno savjetovanje, te se mole zainteresirani gospodarski subjekti da se pri davanju primjedbi i prijedloga referiraju na točku dokumentacije o nabavi na koju daju primjedbu ili prijedlog.

Datum objave: 05.09.2018. godine, a rok za dostavu primjedbi i prijedloga: 11.09.2018. godine.

Nakon provedenog savjetovanja objavit će se Izvješće o savjetovanju.
Naručitelj zadržava pravo izmjene navedenog nacrta dokumentacije u bilo kojem dijelu prije objave postupka javne nabave.
DIREKTORICA
Jagoda Perković
Prilog:
Nacrt Dokumentacije o nabavi
Projektni zadatak
Troškovnik